Email:shadow@aosif.com.cnXиамена Аосиф инжењеринг Д.о.о.

Xиамена Аосиф инжењеринг Д.о.о.

АТС аутоматским преносом прекидач кабинет

АТС аутоматским преносом прекидач кабинет

Двоструко напајање аутоматско Трансфер пребаците кабинета (кабинет АТС) АОСИФ аутоматским преносом прекидач кабинет усвојио високом електричном енергијом дупли аутоматским преносом прекидач који се користи за схватити та промена од система снабдевања струјом између струју струју и резервно напајање, и постоје разне...

Product Details

Аутоматски Трансфер Сwитцх кабинет (АТС кабинет)

АОСИФ дупли снага аутоматског преноса прекидач кабинет усвојио високом електричном енергијом дупли аутоматским преносом прекидач који се користи за схватити та промена од система снабдевања струјом између струју струју и резервно напајање, и постоје разне функције кабинета за опције:

1 . стандард пребаците кабинет: са 2 уноса енергије, генератор напајање и погон напајање, као и да промене по потреби.

2 . бyпасс прекидач кабинет: тај параметар користи за редовно АТС прекидач акција тест без струје слободан.

3 . тренутна паралелне прекидач кабинет: ово је примењено на повод за нон-снага-мањак од услова, то морају да постигну Бешавне прекидач између система напајања за набавку.

АОСИФ аутоматским прекидачем Трансфер пружа и о свим интеллигенце генератор треба да се уверим да напајање остаје кад пропадне напона. Осецајуци губитак напона и сигнализацију генератор за покретање и опоравак енергије за ваш дом или посао – чак и ако нема никога кући. Када услужни програм за струју, нам аутоматски пребацити прекидач аутоматски преноси своје виталне товара назад у услужни програм и искључује генератор.

Овај кабинет је широко распрострањена у болници, соба машина базе података.

Систем за панел од прекидач за пренос је јединице аутоматско у природи. Ручни пренос прекидачи управља особље на сајту и користе се у ситуацијама у којима се оптерећење није рестаурације за хитне природе Захтевање непосредне снабдевања струјом. Уз прекидач за аутоматско пребацивање, нестаје струја одмах откривене и прелаз из напона у генератор струје је Бешавне. На контролној табли посао је да открије нестанка струје и иницирати процедуре за покретање новог или генератор је мотор. Када генератор новог или стигне исправан напон и фреквенција (за крај користи апликацију) система контроле сигнале прекидач за пренос са нормалним извор снаге на генератор. Инжењеринг иза прекидача за аутоматско пребацивање је прилично сложен као времена кашњења и друге компоненте играју кључну улогу у стицању тренутан резервно напајање.

Требало би да сте у потрази за атс аутоматским преносом прекидач кабинет за твој апарат, молим те, буди слободна да купим производ са нама. Као један од водећих светских произвођача, ми ћемо вам понудити најбоље афтер продају услуга и брза испорука. Сада , погледајте ценовник са нама.

Hot Tags: АТС аутоматски трансфер пребаците кабинет, произвођачи, ценовник, цена, купи
Сродни производи