Email:shadow@aosif.com.cnXиамена Аосиф инжењеринг Д.о.о.

Xиамена Аосиф инжењеринг Д.о.о.

АПЛ серија паралелне контролни систем

АПЛ серија паралелне контролни систем

АПЛ серија паралелно контрола систем АПС серије паралелних контролни систем је АОСИФ компанија своје истраживање и дизајн који се усваја на увезене синхронизације табли да схватим безање у истом периоду и с теретом међу неколико комплета генератор. Систем можете аутоматски покренути паралелно...

Product Details

АПЛ серија паралелне контролни систем

АПЛ серија паралелне контролни систем је АОСИФ компанија своје истраживање и дизајн који се усваја на увезене синхронизације табли да схватим безање у истом периоду и с теретом међу неколико комплета генератор. Систем аутоматски можете покренути паралелно између генератора скупа са функцијом од оптерећења, као и према оптерећење капацитета позиве за старт-стоп генсет које можете уравнотежити покренуте сати међу генератор скупова. Корисницима можете размењивати покретање два сета генератора као главног напајања и стенд-бај напајање струјом.

Синхронизовање Панел ради између два или више различитих извора напајања као ДГ поставља за управљање напајањем. Синхронизација вам помаже у доношењу различите скупове ДГ се понашају као виртуелне целина и елиминише ковани од укупно оптерећење. Побољшава рад преношење оптерећења из једне јединице у другу као у периоду од сервиса тако да јединице које захтевају сервиса можете се лако угаси. На овај начин критичног оптерећења треба не може прекинути и не губи производње. Током ниско оптерећење могу водимо ли једну јединицу, и синхронизује више јединице као оптерећење повећава. Ово може бити ручно или аутоматско.

Паралелни рад генератора

Најлакши начин за подешавање паралелног система је да користите генераторе који су потпуно исте, или барем имају исти рејтинг и алтернатор бацања излаза. Други флексибилан приступ вашим захтевима за напајање у рикверц је имати два или више генератора варијабилном излаза. У сваком случају, ови могу прикључити паралелно са прикључује постројења чине да постигне максималну излазну током врхунац услов или жељени минимални излаз у другим временима.

Предности система генерација паралелних напајања

Паралелни стенд-бај напајање система су значајно повољан преко једне велике генератор јединице. Међутим , спровођење такве системе је историјски ограничена на велике пројекте или критичне апликације мисију због ограничења веће трошкове, простор и високог нивоа сложеност за подешавање и одржавање. До недавно, многе фирме великих и малих уздржали су се од паралелне операције генератор скупова. Са увођење софистициране интегрисани дигитални контролни технологије, сада постало много лакше да радимо системе паралелно и имати користи од ових система може да обезбеди додатне погодности.


Требало би да претражујете за апс серије паралелни систем за твој апарат, молим те, буди слободна да купим производ са нама. Као један од водећих светских произвођача, ми ћемо вам понудити најбоље афтер продају услуга и брза испорука. Сада , погледајте ценовник са нама.

Hot Tags: апл серија паралелне контролу система, произвођаче, ценовник, цена, купи
Сродни производи