Email:shadow@aosif.com.cnXиамена Аосиф инжењеринг Д.о.о.

Xиамена Аосиф инжењеринг Д.о.о.

750КВА -828КВА главни Генсетс Поwеред бy корејска дизел мотор на 60Хз са 1800 обртаја у минути

750КВА-828КВА главни генсетс напаја корејска дизел мотор на 60ХЗ са 1800 рпм АОСИФ један од светских водећи произвођач генератора енергије и дизел генсет добављача, можемо понудити стабилне издржљиви и ниске буке оба тихи и отворите тип 60ХЗ фреквенција 750КВА-828КВА корејска генераторе које...

Product Details

750КВА -828КВА приме генсетс напаја корејска дизел мотор на 60ХЗ са 1800 обртаја у минути

АОСИФ један од светских водећи произвођач генератора енергије и дизел генсет добављача, можемо понудити издржљиви и ниско бука стабилна оба тихи и отворен тип 60ХЗ фреквенција 750КВА-828КВА корејска генераторе који су на корејска, дизел моторе. Детаљне спецификације и податке листове пуну линију генератора скупова можете преузети директно са www.aosif.com Wеб локацију на Аосиф главни Генератор

За квалификоване ОЕМ партнера корејска генератора зрео технологијом, АОСИФ дизел генератора је понудити да прати кључним предностима::

1 . саставиле корејска дизел мотор и светски познати бренд алтернатор

2 . хладњак и вентилатор са сигурност гарде

3 . три филтера као стандард, гориво и воду за раздвајање као опционална.

4 . један правац алтернатор ИП 23, изолација класе Х.

5 . јак и издржљиви Здраво-снага основни оквир, двоструки слој челика као основни оквир и основни резервоар 8хрс операција.

6 . аутоматске контролне табле и 3 Пољаци осигурач, унутрашња кабл.

7 . 12В или 24В батерије, батерије жице.

8 . пуњач и пловак пуњач као стандардни снабдевање опсега.

9 . опционални отпорна на звук стрехе, АТС, синхронизација табли, покретна приколице.

10 . ранг опционални напон: 230В/400В, 220В/380В, 127В/220В, 240В/480В итд.

1 дизел мотор

2 алтернатор

3 радијатор резервоар воде

4 аутоматске контролне табле

5 производња електричне енергије прекидач кабинет

Блок 6 уграђених шок

Основни оквир 7 Здраво-снага

Као што смо посветио Рандамп; Д и производња дизел генератора скупова од основано у 2001, огроман избор од квалитета генсетс конкурентни цијеном и правовремене испоруке су доступни.

О корејска дизел мотора:

Од које производе Кореје први дизел мотор 1958, корејска набављао широк спектар индустријских дизел и природни гас моторе по целом свету. Такође су успели да развоју малих индустријске моторе који испуњавају нивоа 4 коначна, најстроже регулисање емисије издувних на свету, које ће бити опремљено у разним малих ставки опреме. Ли да ли је потребна стенд-бај напајање високих перформанси система, или само потребна имајући светла укључена, генератор напаја корејска мотор може бити савршен избор.

АОСИФ је за одобравање ОЕМ партнера корејска мотора за много година, смо одржавање пуним лагером од поуздан, врхунско корејска дизел генератора. Са капацитетом да измисли и набавку дизел генератора, гас генератор, отворен тип генсет, преносни генсет, приколица генератор, тихо генератор и системи за аутоматску контролу, ми смо квалификована за свог добављача генерација поуздан стенд-бај напајање. Нам генераторе су одговара за брзо покретање, смањује трошкове горива и гаса решења са трајност у бројне индустријске пословне секторе као што су подаци центри, болнице и здравствене заштите, високе технологије постројења, производња, пољопривреда, банкарство, нафте и гаса платформе и многи више.


Требало би да сте у потрази за 750ква-828ква главни генсетс напаја корејска дизел мотор на 60хз са 1800 рпм за твој апарат, молим те, буди слободна да купим производ са нама. Као један од водећих светских произвођача, ми ћемо вам понудити најбоље афтер продају услуга и брза испорука. Сада , погледајте ценовник са нама.

Hot Tags: 750КВА -828КВА главни генсетс напаја корејска дизел мотор на 60Хз са 1800 обртаја у минути, произвођачи, ценовник, цена, купи
Сродни производи