Email:shadow@aosif.com.cnXиамена Аосиф инжењеринг Д.о.о.

Xиамена Аосиф инжењеринг Д.о.о.

У Генератор на дизел пуни процес обратио пазњу на шта

Дизел генериљужи јединице у току операције, потребу за набој, наплатити када је потребно обратити пажњу на оно љто је битно?

1 , посао носити заштитну опрему, да бисте спречили киселине прскања рањавање.

2 , електролитичку контејнер да користи од порцелана или већих стаклених боца, забрањују употребу гвожђа, бакра, цинка и других металних контејнера, је строго забрањено да сипати дестиловану воду у сумпорну киселину, спријечити експлозију.

3 , приликом пуњења батерије за идентификацију позитивно и негативно, у колони и у колони Погледај га, да бисте спречили кратак спој узроковани судара узроковано ватра, експлозија и анти-пуњења и других несрећа.

4 , пуни, увек морамо проверити љуска покрити вентилацију, спријечити стомата због блок, у порасту унутрашњи притисак батерија, што је довело до оштетити случаја батерије.

5 , није дозвољено да користе кратак спој између пуњења методом провјерити напон акумулатора за спречавање искре узрок несреће.

6 , трошак за одржавање добра вентилација, није дозвољено пролити на електролитску, цурење на земљи, полицу са батерије на електролитску требало би испирање у било ком тренутку.

7 , одржавање АЦ коло, ви морате да искључите напајање, строго забрањени уживо операција.